Me

Ihmiseltä ihmiselle.

Ota yhteyttä

Ethän ole robotti? Syötä alapuolella oleva numerosarja.

Varaudu laki-, vero- ja koneturvallisuuden asiantuntijoiden avulla

Me Serenumilla uskomme, että varautuminen on vahvuutta. Tunnistamalla riskit, turvaamalla omaisuuttaan tai varautumalla erilaisten muutosten edessä, voidaan ennaltaehkäistä ongelmia, hallita riskejä ja luoda uusia mahdollisuuksia

Serenum (lat. = mielenrauhaa) perustettiin, jotta varautumista ei tarvitse tehdä yksin, vaan luotettavan asiantuntijakumppanin avulla.

 

Olemme perehtyneet verotukseen, riskien hallintaan, lainsäädäntöön ja koneturvallisuuteen — asioihin, joiden mutkikkuus voi joskus olla hämmentävää ja jotka vaativat asiantuntemusta. Me autamme tutkimalla, analysoimalla ja huolellisella valmistelulla. Meidän tehtävämme on kääntää kivet, jotta asiakkaamme voivat nukkua yönsä hyvin.

 

Sarianne Mäkelä

Sarianne Mäkelä (lakimies) on lain ja verotuksen huippuosaaja. Hänellä on 20 vuoden kokemus yritysverotuksesta, siirtohinnoittelusta, sukupolvenvaihdoksista, omistajayrittäjän verotuksesta ja yhtiöoikeudesta. Hänen puoleen voi kääntyä myös perhevarallisuussuunnittelun sekä perhe- ja perintöoikeusasioiden tiimoilta. Mäkelää kuvataan laki- ja veroasioiden tulkiksi, joka auttaa niin yrityksiä, yhteisöjä kuin yksityisiä asiakkaita erilaisten vero- ja lakiasioiden hoidossa ja ymmärtämisessä.

 

Vapaa-ajalla Mäkelä on intohimoinen puutarhaharrastaja, joka sietää myös kukkapenkkien rikkaruohot. Koirat ja perhe ovat hänelle lähellä sydäntä. Aktiivisena järjestöihmisenä Mäkelä on mukana mm. nuorkauppakamaritoiminnassa.

Teemu Levomäki

Teemu Levomäki (DI) on koneturvallisuuden ja yritysten liiketoimintaprosessien asiantuntija ja laaja-alainen kehittäjä. Tällä visionäärillä on pitkäaikaista kokemusta koneteollisuuden prosessien kehittämisestä, tietoturva-asioista, Lean-aatteiden käyttöönotosta ja koneautomaatioalan turvallisuuden kehittämisestä. Levomäelle vientiteollisuuden kansainväliset turvastandardit, niiden tulkinta ja käyttöönotto ovat tuttuja asioita, samoin kuin tuotteiden ja liiketoiminnan riskit. Levomäen puoleen voi kääntyä kaikissa tietosuojaa ja riskien hallintaan liittyvissä kysymyksissä.

 

Vapaa-aikansa Levomäki viettää mieluiten ulkoilmassa, tutuissa kotimetsissä, tuntureilla tai merellä. Perheen ja koirien kanssa kulkeminen luonnossa jalan, suksilla, veneellä tai pyörällä antaa ideoita ja ajatuksia työelämää varten. Levomäen löytää usein myös soittamassa pianoa ja kirjoittamassa.

Kati Nikula

Kati Nikula (kauppatieteiden kandidaatti, oikeusnotaari) avustaa Serenumissa pääasiassa erilaisissa verotuksellisissa, yhtiö- ja perintöoikeudellisissa asioissa. Muun ohella hän valmistelee erilaisten kauppakirjoja ja sopimuksia asiakkaiden tarpeisiin sekä auttaa ennakkoratkaisujen hakemisessa. Nikulan erityiset kiinnostuksen kohteet liittyvätkin yritysjärjestelyihin ja etenkin yritysten vero-oikeudellisiin kysymyksiin.

 

Vapaa-aikana Nikulan tapaa urheilun parista. Lentopalloilijana hänelle tärkeää on joukkueena yhdessä saavutetut tavoitteet. Myös työelämässä tiimipelaaminen on hänelle luontaista.

Copyright Serenum Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia