Me

Ihmiseltä ihmiselle.

Ota yhteyttä

Ethän ole robotti? Syötä alapuolella oleva numerosarja.

Varaudu laki- ja veroasiantuntijoiden avulla

Me Serenumilla uskomme, että varautuminen on vahvuutta. Tunnistamalla riskit, turvaamalla omaisuuttaan tai varautumalla erilaisten muutosten edessä, voidaan ennaltaehkäistä ongelmia, hallita riskejä ja luoda uusia mahdollisuuksia

Serenum (lat. = mielenrauhaa) perustettiin, jotta varautumista ei tarvitse tehdä yksin, vaan luotettavan asiantuntijakumppanin avulla.

 

Olemme perehtyneet verotukseen ja lainsäädäntöön — asioihin, joiden mutkikkuus voi joskus olla hämmentävää ja jotka vaativat asiantuntemusta. Me autamme tutkimalla, analysoimalla ja huolellisella valmistelulla. Meidän tehtävämme on kääntää kivet, jotta asiakkaamme voivat nukkua yönsä hyvin.

 

Sarianne Mäkelä

 

Sarianne Mäkelä (lakimies) on lain ja verotuksen huippuosaaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus yritysverotuksesta, siirtohinnoittelusta, sukupolvenvaihdoksista, omistajayrittäjän verotuksesta ja yhtiöoikeudesta. Hänen puoleen voi kääntyä myös perhevarallisuussuunnittelun sekä perhe- ja perintöoikeusasioiden tiimoilta. Mäkelää kuvataan laki- ja veroasioiden tulkiksi, joka auttaa niin yrityksiä, yhteisöjä kuin yksityisiä asiakkaita erilaisten vero- ja lakiasioiden hoidossa ja ymmärtämisessä.

 

Vapaa-ajalla Mäkelä on intohimoinen puutarhaharrastaja, joka sietää myös kukkapenkkien rikkaruohot. Koirat ja perhe ovat hänelle lähellä sydäntä. Aktiivisena järjestöihmisenä Mäkelä on mukana mm. yrittäjäjärjestötoiminnassa.

Kati Nikula

 

Kati Nikula (KTM, OTM) avustaa Serenumilla pääasiassa erilaisissa verotuksellisissa sekä yhtiö- ja perintöoikeudellisissa asioissa. Muun ohella hän valmistelee erilaisten kauppakirjoja ja sopimuksia asiakkaiden tarpeisiin sekä auttaa ennakkoratkaisujen hakemisessa. Nikulan erityiset kiinnostuksen kohteet liittyvätkin yritysjärjestelyihin ja etenkin yritysten vero-oikeudellisiin kysymyksiin.

 

Vapaa-aikana Nikulan tapaa urheilun parista. Lentopalloilijana hänelle tärkeää on joukkueena yhdessä saavutetut tavoitteet. Myös työelämässä tiimipelaaminen on hänelle luontaista.

Petriina Korsi (Oikeusnotaari) avustaa Serenumilla erilaisissa vero- ja yhtiöoikeudellisissa sekä perintöoikeudellisissa asioissa. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluvat oikeudellisten asiakirjojen valmistelu sekä tiedonhankintaan liittyvät tehtävät.

 

Vapaa-aikaansa Korsi viettää koiran kanssa ulkoillessa. Opiskelijana myös suuri osa vapaa-ajasta kuluu opintojen parissa. 

 

 

Juuso Seppänen (Oikeustieteen ylioppilas) vastaa Serenumilla erilaisista toimiston juokseviin asioihin liittyvistä tehtävistä. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat muun ohella esimerkiksi tiedonhakuun liittyvät työtehtävät sekä rahanpesulain mukaisten vaatimusten täyttäminen. 

 

Vapaa-ajallaan Seppänen viihtyy liikunnan ja urheilun parissa, erityisesti jalkapalloviheriöillä sekä katsomoissa. 

Copyright Serenum Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet