Ota yhteyttä

Ethän ole robotti? Syötä alapuolella oleva numerosarja.

Hinnastomme

Serenumissa veloitamme asiantuntijapalveluista joko aikaperusteisesti, asiakohtaisesti tai kk-veloituksella. Yhteydenotto ja oikeudellisen avun tarpeen kartoittaminen eivät maksa mitään.

Lakipalvelut

Tuntiveloitusta sovellamme esimerkiksi erilaisissa neuvotteluissa, päätöksentekomateriaalin valmistelussa, erilaisissa selvittelytöissä sekä oikeudenkäynneissä. Näiden kokonaiskesto ja laajuus vaihtelevat aina toimeksiannon mukaan. Tyypillinen aikaperusteisen veloituksen hinta (toimeksiannon laadusta riippuen) on 170-220 € / h alv 0%. Annamme aina mahdollisuuksien mukaan hinta-arvion aiheutuvista kustannuksista.

 

Asiakohtaista veloitusta käytämme sopimusten ja asiakirjojen valmistelussa ja laadinnassa, osakassopimusten tekemisessä, testamenttien laadinnassa ja erilaisten asiakirjojen laadinnassa.

 

Tarjoamme laki- ja veroasiantuntijan palvelujamme yrityksille myös kk-perusteisesti. Tyypillisiä kk-perusteisia tehtäviämme ovat jatkuvaa lakineuvonta päivittäisissä kysymyksissä, verohallinnon kanssa asioiminen ja lakiasioiden tuntemusta vaativa työ. Kk- perusteinen palvelu tarjoa yritysasiakkaillemme jatkuvan turvan asioiden hoitamiseen.

 

Huomaathan, että useisiin kotivakuutuksiin ja yritysvakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus. Se kattaa oikeudellisesta avusta aiheutuvia kustannuksia joko omavastuuosuudella tai ilman. Tapauksesta riippuen voimme myös selvittää vakuutusyhtiöstänne puolestanne, sisältyykö kustannusten korvaus vakuutuksenne alaan. Tämä selvitys voidaan tehdä etukäteen, ennen varsinaisten kustannusten syntymistä..

Tietosuoja

Tekemämme tietotilinpäätös on erinomainen työkalu yritysjohdolle sisäisten prosessien kehittämiseksi ja GDPR -vaatimusten saavuttamiseksi. Tavoitteena on selkeä työkalu yritysjohdon käyttöön. Tietosuojakonsultaation hinta muodostuu tuntiperusteisesti. Tuntihintamme on 135 € / h alv 0%. Annamme aina mahdollisuuksien mukaan hinta-arvion aiheutuvista kustannuksista.

Koneturvallisuussuunnitelma

Koneturvallisuusdirektiivin edellyttämät koneturvallisuussuunnitelmat toteutamme aina isompina projekteina, jolloin hinta muodostuu tehtävän laajuuden ja siihen käytettävien resurssien mukaan. Laskemme tarjouksen koneturvallisuussuunnitelman tekemisestä alkukartoituksen perusteella saatujen tietojen pohjalta. Pyydä tarjous!

Copyright Serenum Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia