Serenum Oy

Jotta nukkuisit yösi hyvin.

Monipuoliset palvelut yrityksille, yksityisille ja julkisyhteisöille

Serenum tarjoaa vero-, laki-, tietosuoja-, ja riskien hallinnan palveluita yrityksille, yksityisille ja julkisyhteisöille.

Tarjoamme laaja-alaista ja asiantuntevaa palvelua niin yksityishenkilöiden jokapäiväistä elämää koskevissa lainsäädännöllisissä kysymyksissä kuin yritysverotuksen mutkikkaampien pulmien ratkaisuissa. Yksityiset voivat kääntyä puoleemme kaikissa elämän mutkapaikoissa eteen tulevissa laki- ja vero-osaamista tarvittavissa pulmissa. Hoidamme tehokkaasti myös kaikki erilaiset sopimukselliset ja yhtiöoikeudelliset asiat. Lakiasioissa yritykset voivat kääntyä puoleemme erilaisissa sopimus- ja yrityskauppa-asioissa sekä kaikissa yritysverotukseen liittyvissä tilanteissa. Teemme myös yhtiöoikeudellista neuvontaa vankalla kokemuksella.

 

Yrityksille teemme riskien arviointeja, konsultoimme riskien hallinnassa ja kartoitamme erilaisten tuotteiden vaatimustenmukaisuutta. Erityisosaamista tarjoamme koneturvallisuussuunnitelmien laatimisessa sekä koneiden ja tuotantolinjojen riskien arvioinnissa.

 

Meille on tärkeää ottaa huomioon asiakkaan tarpeet, etsiä niihin sopiva ratkaisu ja tehdä työtä aina täydellä luottamuksella.  Tavoitteenamme on tarjota palveluita ihmiseltä ihmiselle, jotta voit nukkua yösi hyvin.

Copyright Serenum Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet